Midsommar och Eclipse...

...tiden går fort när man har roligt och det märktes i helgen måste jag säga! Har inte varit med om en midsommarhelg som har gått snabbare!  Egentligen behövs det inte mer detaljer kanske utan lite ord räcker för att man ska komma ihåg ALLT som hände:
* Frukost i bersån med krans och systrar
* Villa Ingrid, 6 brudar! (Brudar, brudar, brudar - ALLA gillar brudar!)
* Billigt vin (läs svenskt..)
* Strålande härligt väder (strålande trevligt!)
* Playa del Köpingsvik
* Underbart sällskap
* Strand x 2 (I looooove it!)
* Robinson (mums!)
* Älgen-reunion i Borgholm
* MIDSOMMAR

Kan jag ju tillägga att humöret var så pass på topp att man knappt behövde ha kläder på sig på hotellrummet.. HAHAHA ;) Det har varit en riktig toppenhelg, en sån man kommer minnas tills nästa gång vädret är lika fint på midsommar (sist innan denna var 2006 - Oh yes, I remember!)

Kom hem till familjen en sväng innan vi skulle åka tillbaka till Oslo, satt i solen o busade med hunden och åt grillat, nypotatis, jordgubbar och vaniljglass - ja, inte samtidigt.. Sån riktig svenska sommarmat som inte är samma sak att äta här! Även om det var sjukt gott med svenska nypotatis, sill, burk-skinka, gräddfil och gräslök idag såklart =) Av någon anledning blev det aldrig sån mat för oss på midsommar - vi hade det för bra på beachen...

Idag har jag varit ledig och kosat mig hela dagen typ.. Började med en lysfrukost med Tusse när hon kom hem från jobbet som hon tydligen var ledig från idag (YES!). Sen gick vi till Katta och fikade lite på hennes jobb, vilade en stund hemma och sen körde vi igång sommarstädningen på vårt rum och det var inte en dagjäkel för sent det kan vi skriva under på! Som belöning på detta blev kvällen avslutad med Eclipse på bio, det är så underbart med de filmerna för man sugs in i en liten bubbla och lever verkligen i deras värld... Ja, ända tills alla brudar på bion drar andan till sig när det händer nåt fint, eller "AAAAAAAAAWWW":ar när de är söta.. Måste säga att det fanns en hel del klockrena punch-lines i filmen, måste nog se den igen snart och plugga in ett par!

På tal om att plugga in så är det dags för öronproppar nu, jag har nämligen en timmerstocksmaskin i sängen bredvid mig... Men det är skönt att höra det igen, tro det eller ej så saknas det nåt när det är tyst när jag ska sova! Inatt har jag till och med stereo, en grov skogsmaskin på andra sidan väggen som också drar igång när som helst... Snacka om vaggvisor alltså! Peace out!

RSS 2.0