Kloka ord..

..hittade en gammal anteckningsbok idag där jag hittade en massa skoj, bland annat en massa fräcka saker om killar och sex typ:
- Tre centimeter till och jag hade varit kung!
- Tre centimeter mindre och du hade varit drottning!
Skämt åsido så hittade jag en text som jag glömt, som är helt underbar..

Det fanns en tid då alla människor visste att om de färdades för långt i någon riktning, skulle de nå världens ände, falla över kanten och förintas i den avgrund som jorden flöt över. Nu vet minsta barn att jorden är rund, utan ände eller kant, svävande nedsänkt i en avgrund omätligt mycket större än vi någonsin kan föreställa oss.
När denna kunskap hade nått oss, skulle vi också förstå att om vi färdas tillräckligt långt, kommer vi förr eller senare att återvända till utgångspunkten. Kanske förstår vi det - ändå är det fel. Ingen tid räcker till den resan, eftersom ingen väg finns som leder fram till utgångspunkten. Om du tappar något någonstans, kan du vända tillbaka, söka och kanske hitta det. Om du förlorar en människa ur sikte, kan det ändå förr eller senare hända att ni möts igen. Men det du en gång verkligen har lämnat återfinner du aldrig.
Aldrig någonting sedan det väl har sjunkit utom räckhåll.
Aldrig de av dina ägodelar som tiden har stulit.
Aldrig den här dagen, när du väl har glömt den.
Aldrig dig själv, den du har varit.

Så där fick man en liten spark i baken igen om att börja leva varje dag, vi har ju bara ungefär 30 000 dagar på oss!


Just my luck...

... jag är nästan säker på att det inte är meningen att jag ska ha en mobil längre. Anledningen är inte att det inte finns någon med alkolås (vilket jag planerar att uppfinna i framtiden för att bli snuskigt rik) utan att universum helt enkelt inte vill det.
Here's why:
§1 Mobiler som jag äger har en tendens att försvinna, inte tappas men STJÄLAS. Jag har hittills blivit av med inte mindre än fyra mobiler..
§2 Min förra SonyEricsson-mobil var inlämnad på lagning minst tre gånger men fungerade inte ändå. Strax efter sista lagningen blev den stulen.. HAHAHA, In their faces!! =D
§3 Den jag hade innan det kunde man inte använda att ringa i om man inte hade med sig handsfree.
§4 Jag förnyade mitt abbonemang för ca tre veckor sedan (20/11) och fick då ÄNTLIGEN en ny mobil. Den höll i fyra dagar innan skärmen började leka myrornas krig, FYRA dagar! Det är nytt rekord även för mig.. Jag går och lämnar in den och berättar vad som hänt och ska få en ny utan problem om jag kommer in med alla tillbehör =D JIPPIE! -> Trodde jag ja! Dagen efter kommer jag in glad o lycklig med låda o allt och då är den SLUT! Ska komma in i lager igen i veckan. Förhoppningsvis.. Jag går in på torsdagen men guess what? Ingen ny telefon, den är slut på lagret.. Kanske kommer in i nästa vecka men de ringer när de har den. Nu i torsdags hade ftf ingen ringt och då började jag bli lite trött, gick dit och då fanns en! MINE MINE MINE! Nu verkar batteriet på den här hålla lika bra som IKEAs gula skitbatterier i en systemkamera..... I give up. Nokia 3210, någon?

"Inte ikväll, älskling..."

"... jag har sån fruktansvärd huvudvärk"

Jag läste en spännande liten artikel idag om hur fantastisk vår kropp kan vara ibland. En av sakerna som jag fastnade på var att "huvudvärk" inte går att skylla på längre under lakanen, inte för att JAG någonsin gjort det.. ;)
"Den kvinnliga orgasmen frigör endorfiner, som fungerar som en mycket effektiv smärtstillare"

Men då måste man ju tillägga att det finns ett krav på att det faktiskt ska gå också, det räcker inte med att bara ligga lite. SÅ om det är så att killen du delar säng med inte brukar lyckas få dig dit så har du alltså fortfarande rätt att ha migrän/huvudvärk eller liknande. Annars är det ingen återvändo, get in there och gör dig kvitt din huvudvärk! Äkta eller inte, det kan ju kvitta ;)

RSS 2.0