And the bitching continues...

... jag är inne i en klagoperiod nu, idag tänker jag bitcha om något som känns ganska aktuellt en dag som denna, den 24 november, exakt en månad kvar till julen. Jippie, världens sämsta månad och högtid är här igen! Gjorde ett långt inlägg förra året så nu tänkte jag mest bara säga att min åsikt är densamma. Julen suger.

Ett litet problem som inte direkt hjälper är att en halvtidslön inte är speciellt fet, inte inom handels i alla fall vilket betyder att julklapparna kommer vara det enda jag köper den här månaden. Mmmm.. Ramen's Cup-a-noodles idag också! Yummie! Kommer antagligen ta lån någonstans för att kunna ha råd att köpa allt jag behöver. Hur deprimerande är inte det? Ta lån för att kunna köpa julklappar.. K*KEN! Som Marie hade sagt =)

Jag är sjukt sugen (som alla år) på att bara rymma iväg någonstans, lägga mina ruttna jävla ören på en spa-helg på Ronneby Brunn eller nåt åt det hållet. Stänga av mobilen och slippa bry mig, skicka ett sms till familjen på morgonen och säga god jul men sen får det vara nog med galenskaper. Vill någon följa med så säg till! Tragiskt men sant - jag vill INTE fira jul! Ge mig en flaska champagne, lite massage, kanske chokladbehandlingar och en ansiktsmask i jacuzzin istället för Kalle Anka, hård knäck och ångest, TACK!
Ho, ho, fuckin' ho and a Merry God Damn Christmas, I'm done!

S*tans J*vla K*k-måndag!

Ja, det finns verkligen inga andra ord för den här dagen.. Det är ingening som fungerar idag, egentligen borde jag antagligen inte ens gått upp ur sängen i morse :P

Började med att jag glömde min frukostshake hemma så det fick bli två Finn Crisp på jobbet, höll mig väl mätt i en kvart ungefär.. Sen började jag joxa med dockorna och det är ju tålamodskrävande om nåt! Armar som inte vill fastna, kläder som kläms och händer som inte går att skruva loss hur man än försöker. Så det tog ungefär hela dagen. Sen att jag har energi som en snigel när jag inte har ätit gör ju inte saken bättre.. Glömde mitt smink på jobbet också, nu när jag ska vara ledig tills fredag. Så om ni ser en lite mer sliten och blek spökliknande gestalt (haha) som liknar mig på stan så kan ni hälsa för det är jag även om det mer ser ut som en karaktär ur Michael Jackson's musikvideo till "Thriller"..

Sen skulle jag skicka ett sms på min NYA fina telefon som jag äntligen skaffade i fredags, fungerar den eller?? NAE, klart som helvete att den ska ha lagt av den med! Såg ut som en stjärnhimmel i grönt, blått och rött på den och det gick inte att se ett skit! Kul att jag äntligen har en ny och då klarar den sig i FYRA dagar.. FYRA!  Och jag har varit sååååå försiktig med den, tänkte att nu ska verkligen inget få hända! Har till och med haft den i en sån där liten mesig mobilficka så den inte skulle repas.. Men där ser man, ju mer försiktig man är desto större är risken att den går sönder ändå....... Lagen om alltings jävlighet verkar ha sitt ursprung i mig.

Ja, sen sprang jag i ilfart upp till pappas lgh för att fixa posten o städa lite fort en sista gång nu när han ska komma hem i veckan och vad ser jag då? Den är redan fixad och det står resväskor i hallen.. NÅGON är där, men jag vet inte om det är han för då hade han ringt.. Kan vara min farbror som är där och kinesar (haha, fattar ni min lilla ordvits där?) med sin nya lilla lyckliga jävla familj men jag vet ingenting som vanligt. Skulle kunna vara trevligt om man visste det så jag slapp springa dit efter jobbet för att inte missa skjutsen hem bara för att inse att det var HELT i onödan.. INFO, please!

Sen har det mesta bara gått snett, dock inga brutna ben... Även om jag var på god väg i en stentrappa innan, flög typ ner för den men lyckades att inte stå på näsan.. Hade väl hamnat på sjukhuset med hjärnskakning, bruten lårbenshals (sånt som vi kärringar har) o fan och hans moster om jag hade ramlat - det ger jag mig fan på! Men än är ju inte kvällen över så loppet är inte kört...

Har stor lust att lägga mig ner på govlet i fosterställning och gråta, men då lär jag ju lipa bort linserna så det är nog bättre att bara gå o lägga sig. Ju snabbare jag somnar, desto snabbare är den här dagen slut. Kan ge mig fan på att det är fullmåne inatt så jag inte får en blund i ögonen med..

Ja, ja.. Nu har jag bitchat färdigt. Be still, my heart.. IT CAN ONLY GET BETTER! Så, till alla som också har en kukmåndag, här kommer lite pepp:

Let the sun refuse to shine, it won't be long before the days are brighter.
If every step's an uphill climb, carry on until they feel much lighter.
Be still, my heart - It can only get better.
We've come this far - It can only get better.

-

Sometimes in our lives we all have pain, we all have sorrow.
But if we are wise, we know that THERE'S ALWAYS TOMORROW!

-

Don't frown. You'll never know who's falling in love with your smile.

Funkar inte det här så är det bara att sätta igång "The one and only", "Ice Ice Baby", "Can't touch this" eller varför inte "Just idag är jag stark" och skaka loss på sitt egna lilla dansgolv! Jag har hört att om man säger samma sak flera gånger så tror man till slut på det så dansa loss till en av de här kan ju inte skada hoppet inför imorgon.. =P Affirmation, my friends.. AFFIRMATION! Men just nu vill jag bara köra Lily Allens "Fuck you" på högsta volym och sjunga till den här måndagen.. Fast den är ju rätt pepp =)

-Over and out-

New life...

... precis vad jag behöver just nu - en nystart =)
Har sökt jobb på andra sidan landet som butikschef, tror jag skulle klara det ganska bra faktiskt om man jämför med de cheferna jag har haft.. Har lärt mig lite hur jag ska göra och men mest hur jag INTE ska göra.. Så OM jag nu skulle råka få jobbet så är det meningen att jag ska vidare!

Hade ett litet snack med min mamma för ett par dagar sen och hon sa att hon bara hade väntat på att orden "jag vill flytta" skulle komma ur min mun. Sen fick jag en liten liknelse med en hund, en attack och en trottoar.. Den var ganska förutsägbar men samtidigt talade den sitt tydliga språk =)

Sen en sak till, vad är det med november egentligen? Man går runt och är trött mest hela tiden men när det väl kommer till att gå o lägga sig och inte minst somna är det rakt åt helvete omöjligt..  För några dagar sen var jag så trött att jag ville krypa under täcket vid klockan fem men när jag väl slängde kull mig efter elva nån gång var det inte en chans att somna ens om någon hade klubbat ner mig. Okej, men då hade det fått vara en rejäl klubbning ;) Förstår inte meningen med det här, om man nu går runt och är trött jämt borde man ju kunna somna?

Samma läge ikväll, uppenbarligen. Nu har jag suttit i timmar och jämfört mobilabbonemang och telefoner, det är nämligen dags för nytt =D Men då är frågan om jag kanske inte bara ska byta abbonemang utan till och med operatör... Har gjort en sammanställning av mina tre senaste månader; antal samtal till olika nät, samtalstid och antal sms, sen gjort ett snitt över alla.. Det är ju rätt galet att jag uppenbarligen spenderar i snitt 8 timmar i månaden i luren och skickar ca 600 sms, alltså ungefär en kvarts pratande och 20 sms om dagen.. Det låter inte mycket men... På ett år är det fyra dagar jag spenderar pratandes i telefon och 7300 sms som knappras in! FYRA DAGAR!!! Men det är ju fyra dygns ingående samtal och analyser, skratt, gråt och massor av vänskap och kärlek =) Ja, vad gjorde man innan mobilen fanns?

Nu ska jag i alla fall slänga kull mig och försöka somna.. Annars får jag väl ta en shot Coxillana eller hur det nu stavas, det brukar ju kunna få till och med mig att somna ;)

Fia...

... MED knuff!

Jag insåg idag att man faktiskt skulle kunna jämföra livet mer eller mindre med Fia med knuff om man är lite lagom galen =)
1. Du kan inte styra exakt vad som kommer att hända, bara ha en bra taktik.
2. När du minst anar det kan någon attackera dig och knuffa ut dig - så var beredd!
3. Om du har tur klarar du dig hela vägen i mål.... ;P
4. Du kan flytta ut ur boet men det kan bli så att du hamnar där igen.
5. Det kan bli så att du knuffar ut någon - med vilje kanske.. Eller är du helt enkelt tvungen för det finns inga alternativ.
6. Ibland går allt fort och bara flyter på, men ibland tar allt väldigt lång tid och du tar dig ingenstans.
7. Om din ena runda inte funkar har du alltid flera chanser att göra det bättre.
8. Alla kan inte alltid vinna - så är det bara.
9. Ibland är det det du som jagar någon, andra gånger är det du som blir jagad.
10. Har du knuffat ut någon får du räkna med att få igen för det.

Har man tillräckligt mycket fantasi så kan man nog få ihop ännu fler anledningar. Men livet verkar ibland som ett spel man inte kan reglera själv fullt ut, det enda man kan göra är att sköta hur man spelar det. Blir man utknuffad ett tag så får man sätta hoppet till ödet (tärningen=) att man hamnar på spelplanen så fort som möjligt och om man har spelat med fel taktik så får man ändra på den och hoppas på bättre lycka nästa gång =)


Time flies...

... har ingen aning om vart jag är på väg nuförtiden, men jag är på väg hela tiden.. Känns som att all tid bara flyger och jag vet inte vad jag gör med den.. Men om tiden flyger fort så måste det ju betyda att jag har rätt kul för då går den fort och det är ju bra för då blir det sommar igen snart!

Jag tror att man lätt blir trött på allt på hösten, det finns ju något som kallas höstdepressioner och de måste ju finnas av en anledning. November är ju en av månaderna jag lätt skulle välja bort om jag kunde. Det är ju en totalt värdelös transportsträcka till något annat, ungefär som februari. Wake me up when november ends =P

Men en sak jag kan låta er skratta åt är hur totalt beroende man kan bli av Farmville. Töntstämplat och jag vet att alla är idioter som slösar tid på det men man fastnar ju totalt! (Jag erkänner, jag är fast...) Hörde en historia idag av min kusin om en tjej som faktiskt avbrutit en fika med en vän för att gå hem och skörda, då har det ju gått lite väl långt! Men människorna som skapade detta fenomen måste ju ha blivit snuskigt rika, det verkar ju som det finns miljoner användare! Och när man sitter och räknar timmarna tills man kan hem och skörda sina vindruvor för att köpa ett vindkraftverk som inte ens snurrar och kostar 100 000 farm coins bara för det är kul.. Då kanske man borde fundera på att underhålla sitt sociala liv med sina vänner lika bra som man sköter om sina egna och alla andras grödor på Farmville?? Så, om du har en "addictive personality" -> Don't go there! 
Nähe, nu ska jag plantera lite vattenmeloner som tar fyra dagar innan jag kan skörda dem och vara lite trevlig och social i helgen.. Jag har då rakt inte tänkt ha tid att fertiliza någons bomull mellan vinglasen =)

RSS 2.0