Bad Day

Från lunch idag har den här dagen bara gått utför.. Först ingenting att göra på jobbet, sen började jag bli trött för att jag var uppe för länge inatt..Sen kom en av mina vänner in och det var ju ganska kul i sig men sen sa hon "Du har gått upp va?". Tack för den liksom...  Ja, sen bara fortsatte det - det började SNÖA. Men grattis då, tack för påminnelsen om att julen är på ingång - ännu mer ångest! Så innan jag kunde gå hem var jag tvungen att få ner snön från markisen och få in allt nedsnöat som stod ute under den. För att fixa det tog jag på mig ett par handskar som vi hade, när jag tog av mig dem visade det sig att de inte fixade vatten, det ser ut som om jag har rensat en grill med händerna och det går inte bort.. Som om inte det räcker så slog jag i knät när jag gick upp för trappan, blötte ner (och eventuellt sabbade) mina nya stövlar genom att hoppa av cykeln på helt fel ställe, rätt ner i jord... När jag hade låst den blåste paraplyet åt fel håll och gick sönder och nu har jag ingen matlust för att jag tydligen har blivit fet och fast jag borde äta något (har inte ätit sen tolv) mår jag bara illa.. Vem fan har kommit på att det här ska vara "The happiest season of all"? Jag ger upp, ska bara gå o lägga mig nu men då slår jag säkert i huvudet i väggen eller nåt.

-Over and out-


Kylskåp eller kärlek?

Varför är gifta kvinnor fetare än singelkvinnor?
Jo, singlar kollar vad som finns i kylen och går sen till sängs. Gifta kvinnor kollar vad som finns i sängen och går till kylskåpet!

Hur kommer det sig då att jag en ensam onsdagskväll inte går o lägger mig utan börjar äta en massa knäcke med ost? Hmm.. Jag är singel, har en helt ok säng så om det skulle stämma skulle jag ju sova nu och inte bre ett Ryvita till... Jag o en kompis diskuterade det här innan, att vi inte kan sova och går o tar nåt snabbt att äta istället. Vi kom fram till att anledningen till kylskåpsbesöken faktiskt inte är desamma om man ska lyssna på "ordspråket". En gift kvinna går till kylen på grund av det hon hittar i sängen och vi singlar går dit för att vi inte hittar någonting i sängen.. Till slut kom vi fram till att vi faktiskt går till kylen för att vi vill det, att kroppen vill ha något att jobba med när det inte finns något annat för den att jobba med i sängen.. Gifta kvinnor får stå ut med fisar, snarkningar, sparkar och täckesbrist - medan jag för tillfället går o lägger mig med ett knäcke med ost! Fast kanske någon gång i framtiden att jag skulle kunna tänka mig att slåss om täcket med någon.. Jag brukar ändå alltid vinna!

Sleep tight, don't let the bed bugs bite!


Money, money, money...

Nu har det varit lön och alla är lyckliga och shoppar.. Alla utom jag.. Först en massa räkningar och sen en lagad mobil o en massa skit samtidigt. Visst lyckas alltid allt samlas på en månad??

Hade en teori nyss om hur man skulle kunna lösa det, jag tänkte vinna på lotto! Men då måste man ju spela och då kostar det pengar och det var ju där problemet ligger - inga pengar! Haha.. Om man vill bli rik så måste man antagligen vara jävligt smart eller jävligt snygg.. Jag är smart men inget supersnille, snygg-ok men inte supersnygg så jag kan bygga ett liv på det.. Min gamla jobbarkompis och jag diskuterade hur vi skulle bli rika och tänkte att vi lägger in lite silikon o bygger oss ett liv på att åka runt på fester, vara snygga och bli bjudna på allt av rika människor som vill omge sig med snygga människor.. Man kanske tror att alla tjejer som gör sånt är dumma bimbos men egentligen, vilket sjysst liv?! Bara glida runt på att vara snygg och gå på fester, ha snygga kläder på sig och bara leva livet.. Sen kanske det inte funkar hela livet men ett tag.. Tänk vilka minnen och bilder man borde ha kvar resten av livet?

Man kanske alltså kan skapa sig ett liv på att bara vara snygg och spela dum? Men problemet är att bimbonas tid börjar ta slut.. Gamla modeller tar ut silikonet och blir seriösa istället, Hugh Hefner gör slut med sin första-tjej för att försöka hålla liv i bimbo-grejen.. Hon är ju "den smarta" som pluggar och håller på så nu när bimbos börjar bli ute måste han, bimbonas man, försöka hålla liv i bimbonas trend..

Efter att ha läst Jenna Jamesons bok fick jag en annan syn på hur "glamourtjejer" har det. Hon verkar inte ha känt sig speciellt utnyttjad av männen som jag har fått för mig att tjejer i såna yrken blir. Hon hade kommit på hur mycket pengar hon kunde tjäna genom att "utnyttja" männen på rätt sätt. Visst hon vek ut sig och var med i porrfilmer men hon tjänade en massa på det och verkar vara en ganska smart tjej.. En smart tjej som spelade bimbo helt enkelt.. Kanske kan vara ett rätt bra liv? Visst, det kommer alltid finnas människor som ser ner på yrket men allvarligt, så länge man själv trivs...?

Okej, skulle kanske inte vara ett liv för mig men tanken är ändå lockande när man sitter med en kass lön och en massa räkningar som måste betalas...
-Over and out-

Äntligen!

Jaha, då har jag äntligen tagit tag i det här med att börja blogga :)


Pratade precis med en kompis, vi har lyckats analysera mycket nu fram och tillbaka om allting. Idag hamnade vi på uttrycket "Det som inte dödar, härdar". Det måste vara ett av de grymmaste uttrycken som finns fast samtidigt ett av de som stämmer mest. När man mår dåligt kanske det är någon mening med det även om man inte ser det just då, det vill i alla fall jag tro. För om man alltid mådde bra skulle man aldrig veta när man mådde bra på samma sätt som om man inte har tråkigt vet man inte när man har kul. Allt som händer dig kommer leda till att forma dig till den människan du kommer bli. Samma sak måste ju gälla att man kanske lyckas att analysera saker tills man blir galen (det är i alla fall jag sjukt bra på).. Är man inte knäpp ibland kan man aldrig vara frisk? Det är i alla fall det vi har kommit fram till idag, sen om det är för att rättfärdiga att vi just nu är lite förvirrade eller inte.. Det kan man ju diskutera!

Varför man sen fortsätter göra saker som man egentligen är fullt medveten om att man bara kommer må dåligt av i framtiden är ju en annan fråga.. Men som vi sa ikväll: Man måste få begå sina misstag för att kunna lära sig av dem.. Ibland lyssnar man inte på alla saker som folk säger till en även om man vet att man borde, de kan se situationen utifrån och ha en annan verklighetsuppfattning än man själv har när man är i det. Som en klok människa skrev i sin bok "Folk gör ofta misstaget att tro att andra människor, när de öppnar sig för dem, vill ha råd. Men faktum är att de har hört samma råd hundratals gånger och aldrig följt dem. Intellektuellt vet de att råden är bra, men känslomässigt kan de inte bryta sina invanda mönster. Och känslor vinner alltid över tankar." Känslor vinner alltid över tankar, är det så vi borde tänka eller ska man låta huvudet styra i vissa lägen för att rädda sig själv?

Som sagt, jag är förvirrad.. Men det är helt ok, för då kommer jag uppskatta när jag inte är det!
-Over and out-

RSS 2.0