I could really use a wish right now...

... och den skulle i så fall vara att jag fick bli lite jævla pigg! Sitter hemma efter en hærlig hemmakvæll med Hilda, Dirty Dancing och svindyrt Candy-King-godis från 7Eleven gjorde den hær kvællen till kjempekos! Klockan halv åtta låg vi och snackade skit och førstod inte vad vi skulle gøra med den hær kvællen nær vi inte skulle gå ut, fick spasmer och låg o fnittrade och flummade i hennes sæng.. Sen hællde vi upp ETT glas vin och slappnade av lite och insåg att vi faktiskt kunde mysa till det istællet.. Sen ringer Tusse och peppar mig på utgång fast jag ær nykter och har magkatarr o verkligen inte borde gå utanfør dørren, så nu sitter jag hær rastløs och svintrøtt samtidigt - den jobbigaste kænslan EVER! Trøtt-rastløs! Men nu ær klockan ett så det går faktiskt inte... Eller? Så jævla taskigt att teasa mig med Strawberry Daiquiris nær jag ligger hemma i mysdressen! Skæmmes!

Innan i veckan har det inte hænt helt mycket, har varit hemma måndag och tisdag med en elak mage som plågar mig.. Kan ha sina orsaker iofs nær man inser vilka man verkligen kan lita på och kanske mer vilka som tillhør kategorin inte lita på.. Hur som helst var det så trist hemma så jag gick till jobbet i onsdags på ren illvilja och det fick jag ju såklart æta upp.. Den arbetsdagen sluade efter två timmar med tårar och total oførmåga att ens stå på benen och resten av dagen spenderades på Legevakten med ett vældigt otrevligt lækarbesøk, men bra norsk dundermedicin i alla fall så nu ska jag fan bli bra från min "dyspepsi" som det så fint hette på norska legespråket..

Jag hoppas i alla fall att det ær fint væder imorgon så man kan ta sig ut till Bygdøy, Huk och ligga på en klippa hela dagen och sola sin uppsvællda ballongmage lite.. Så kan jag åtminstone se ut om en brunbrænd gravid kvinna :P Nu ska jag slænga mig i sængen och førsøka somna lite om jag kan.. Kanske skickar ett sms till Tusse och ber henne ringa om det blir efterfest... Batgirl has to keep her ass on the streets, good people ;)

RSS 2.0