Nattjobb och parkhäng...

... det var ett tag sen ja! Här händer det inte så mycket.. Eller är det kanske så att det gör det så det är därför jag inte hinner med att skriva nåt nytt? Jag vet faktiskt inte för jag är så totalt förvirrad just nu - jobba inte natt om du vill ha ett liv.... Men en del roliga tankar har dykt upp den sista tiden ändå:

- När man köper räkor från en båt som ska vara "färska"... Är de helt färska då eller är de rökta eller kokta eller nåt? För om de var helt färska hade de ju levt och sprattlat runt en massa och sånt?

- Kan man få sparken från Posten för att man snor brev som ser roliga ut eller är till någon speciell person? Till exempel ett brev med samlad post till Mr. Rybak skulle ju vara lite spännande att se vad det innehöll. Eller ett till Mette-Marit som var skrivet med snirklig handstil, man blir ju nyfiken på vad som finns i det!

Sen har jag insett att det finns inget som är mer ointressant än lata människor. Då menar jag inte att man ligger hemma och har en bakisdag i soffan utan att man inte har några som helst ambitioner med livet. En kille som jag snackade med på jobbet en natt sa att han "trivdes bra med att bo hemma hos sina föräldrar - han fick mat, sina kläder tvättade och allt var gratis".. Han kommer från Sverige och ska flytta hem om ett tag men har inget intresse av att leta jobb eller plugga för han vill bara chilla... Så ointressant!!! Hur kul och stimulerande kan det vara? Man upphör aldrig att förvånas..

De dagar jag orkar göra nåt annat än att bara ligga i sängen är oftast de när det är bra väder.. Och de dagarna är det självskrivet med parkhäng =) En av de allra bästa sakerna som finns med Oslo är att så fort solen dyker upp är det dags för engångsgrillar, kall öl och filt - hur mysigt som helst! (Ja, man kan faktiskt köpa kall öl i Oslo, de står i kyl i affären :D ) Så det är väl en stor del av vad mitt liv har bestått av sen sist jag tog mig ork att skriva lite om maskineriet, jobbat och haft parkhäng =) Inatt ska vi ut och skaka lite rooompaaaaa igen, fast nyktra blir det nog - har varit rätt däckad idag efter gårdagen så nu ska jag bara "dance my ass off" ;)

I, robot...

... är ju verkligen en gåta varför jag hoppade på från början. Ni som känner mig vet vad jag har sagt om lager/industri/rullbandsjobb. Jag tror att jag har haft rätt hela tiden, det är ju sjukt hur bra man känner sig själv ibland. Tänkte ni skulle få lite roligt åt mina sms till min (jobbar-)kompis inatt, även kallad Oslo-lillebror =)

C: "Skjut mig."
Z: "Haha va fin du är :) håll ut syrran!"
C: "Eller stryp mig! Det går också bra :)"

Så nu helt plötsligt verkar det som mitt fel-citat från Yrrol från en blöt kväll i helgen stämmer ganska bra: "JAG ÄR MASKIN - INTE KVINNA!"


Visst är det väl underbart så säg? :P

RSS 2.0